Bakterie specjalizowane
JOGURT VIVO

Jogurt – szeroko rozpowszechniony produkt o świeżym ukwaszonym świetnym smaku. Gasi pragnienie i głód, przywraca siłę i energię. Jogurt jest dobry dla...
WięcejVITALAKT VIVO

Od pozostałych ukwaszonych napojów vitalakt odróżnia się tym, że zawiera więcej rzadkich składników odżywczych: aminokwasów, tryptofanu, cystyny...
WięcejBIFIVIT VIVO

Sprawdzony przez lata produkt do przygotowania w warunkach domowych napoju z ukwaszonego mleka przeznaczonego dla dzieci od 6 miesiąca życia...
WięcejKEFIR VIVO

Kefir to tradycyjny słowiański napój, powinien być obowiązkowym składnikiem zdrowego odżywiania się ludzi w każdym wieku. Hamuje wzrost bakterii...
WięcejSTREPTOSAN VIVO

Wyróżniającą charakterystyczną cechą streptosanu jest wprowadzenie do jego składu bakterii Enterocooccus faecium, która jest charakterystyczna dla normalnej...
WięcejSIMBILAKT VIVO

Bakterie, które są zawarte w nim wraz z kwasem mlekowym wytwarzanym w procesie ukwaszania, niekorzystnie wpływają na bakterie i grzyby...
WięcejACIDOLAKT VIVO

Produkt ten jest szczególnie polecany dla osób, które aktualnie przyjmują antybiotyki lub preparaty chemioterapeutyczne. Bakterie zawarte w mleku acidofilnym...
WięcejTWARÓG VIVO

Twaróg - niezbędny produkt dietetyczny i dla żywienia dzieci. Dzięki wysokiej zawartości pełnowartościowego białka mleka i minerałów...
WięcejŚMIETANA VIVO

Domowa śmietana jest smaczna i korzystna dla organizmu. W jest skład wchodzą żywe bakterie kwasu mlekowego, potas, wapń, żelazo, witaminy A, E...
WięcejKWAS
(do warzyw)

Zakwaska do owoców, warzyw i chleba. Kwas chlebowy – to tradycyjny na wschodzie napój, którego receptura przygotowania zawsze cieszyła...
WięcejSIMBILAKT
z laktulozą

Zakwaska zawiera znakomite szczepy Lactobacillus acidophilus, a dzięki dodatkowi laktulozy stanowi znakomity sposób na zaparcia. ...
Więcej