Bakterie specjalizowane

JOGURT VIVO

Jogurt – szeroko rozpowszechniony produkt o świeżym ukwaszonym świetnym smaku. Gasi pragnienie i głód, przywraca siłę i energię. Jogurt jest dobry dla...

Więcej

VITALAKT VIVO

Od pozostałych ukwaszonych napojów vitalakt odróżnia się tym, że zawiera więcej rzadkich składników odżywczych: aminokwasów, tryptofanu, cystyny...

Więcej

BIFIVIT VIVO

Sprawdzony przez lata produkt do przygotowania w warunkach domowych napoju z ukwaszonego mleka przeznaczonego dla dzieci od 6 miesiąca życia...

Więcej

KEFIR VIVO

Kefir to tradycyjny słowiański napój, powinien być obowiązkowym składnikiem zdrowego odżywiania się ludzi w każdym wieku. Hamuje wzrost bakterii...

Więcej

STREPTOSAN VIVO

Wyróżniającą charakterystyczną cechą streptosanu jest wprowadzenie do jego składu bakterii Enterocooccus faecium, która jest charakterystyczna dla normalnej...

Więcej

SIMBILAKT VIVO

Bakterie, które są zawarte w nim wraz z kwasem mlekowym wytwarzanym w procesie ukwaszania, niekorzystnie wpływają na bakterie i grzyby...

Więcej

ACIDOLAKT VIVO

Produkt ten jest szczególnie polecany dla osób, które aktualnie przyjmują antybiotyki lub preparaty chemioterapeutyczne. Bakterie zawarte w mleku acidofilnym...

Więcej

TWARÓG VIVO

Twaróg - niezbędny produkt dietetyczny i dla żywienia dzieci. Dzięki wysokiej zawartości pełnowartościowego białka mleka i minerałów...

Więcej

ŚMIETANA VIVO

Domowa śmietana jest smaczna i korzystna dla organizmu. W jest skład wchodzą żywe bakterie kwasu mlekowego, potas, wapń, żelazo, witaminy A, E...

Więcej

KWAS
(do warzyw) 

Zakwaska do owoców, warzyw i chleba. Kwas chlebowy – to tradycyjny na wschodzie napój, którego receptura przygotowania zawsze cieszyła...

Więcej

SIMBILAKT
z laktulozą

Zakwaska zawiera znakomite szczepy Lactobacillus acidophilus, a dzięki dodatkowi laktulozy stanowi znakomity sposób na zaparcia. ...

Więcej